Dojení

Brožura Efektivního dojení byla napsána za účelem poskytnutí informací založených na základě poznatků vedoucích ke snadnějšímu  pochopení komplexního procesu dojení pro všechny DeLaval zaměstnance. Naší filozofií je pracovat v souladu s biologií, životním prostředí a přírodními procesy, vedoucí k získání nejcenějšího přírodního produktu - mléka.

Širší využítí této brožury v mléčném hospodářství je vítáno. Kopie budou k dispozici v různých světových jazycích prostřednictvím firmy DeLaval. Mnoho barevných a užitečných ilustracích bude dostupných za účelem formálního školení a výuky - stačí pouze kontakovat firmu DeLaval, ať se nacházíte kdekoliv na světě.

Autorem Efektivního dojení je doktor Kerstin Svennersten-Sjaunja. Dr Svennersten- Sjaunja’s PhD je týmový pracovník university ve Švédsku, firmy DeLaval a Karolinského Institutu. Dr Svennersten-Sjaunja klíčovým výzkumným zájmem je laktace. Žádná publikace by nebyla úplná bez uznání těch, kteří spolupracovali s autorem. Přesto, že nemůžeme zveřejnit všechna jména, uvedeme je ty, kteří mají největší zásluhu:

Dr Hans Wiktorsson, Dr Lennart Nelson, Mr Kjell Smidner, Mr Lennart Söderman, Dr Ole Lind, Mr Benny Örnerfors,

Závěrečné zvláštní uznání patří panu Gunnaru Borgströmu, jehož ilustrace přivedly text k životu mnoha kreativními způsoby.

Brožura

Efficient milking

K zobrazení brožury klikněte na obrázek


DeLaval - VMS

Chcete vědět více?

www.milkproduction.com
Sponzoruje DeLaval

At DeLaval we use cookies to make your website experience better. You can change your web browser settings if you do not allow cookies or do not want cookies to be saved. Read more about how DeLaval handles cookies. I have read and accepted the information on how DeLaval handles cookies.