Chlazení

Mléko patří mezi živočišné výrobky, které mají pro lidskou výživu největší význam. Jeho vysoká kvalita je naprosto nezbytná a právě chlazení je jedním z nejúčinnějších a nejefektivnějších způsobů, jak uchovat čerstvost mléka. Od mlékárenství se očekává výroba vysoce kvalitního mléka, které má složení odpovídající požadavkům spotřebitelů.

Naší filozofií je pracovat v souladu s biologií, životním prostředím a přírodními procesy života, které vytvářejí společně s optimálním chlazením naší nedokonalejší přírodní potravinu - mléka. .

Chtěli bychom především poděkovat za pomoc:
(v abecedním pořadí):

Mr S. Y. Jansen Friesland Ředitel mlékárenské výroby, Přeprava surových materiálů

Mr A. P. M. Rombouts Campina Melk Unie, Ředitel dopravy a kvality

Mr P. Schriemer, Viro Food Energy

Mr G. Wever, Wever Architekt

Brožura

Efficient cooling

Pro zobrazení brožury klikněte na obrázek


At DeLaval we use cookies to make your website experience better. You can change your web browser settings if you do not allow cookies or do not want cookies to be saved. Read more about how DeLaval handles cookies. I have read and accepted the information on how DeLaval handles cookies.